Excite

Vakantie in Zeeland: hotel aan zee!

Op internet worden diverse accommodaties in Zeeland aangeboden. Een hotel aan zee is bovendien ook zo gevonden. Toch is het raadzaam om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken; het kan namelijk aardig wat euro's schelen. Een site waarop je goed naar hotels kunt zoeken is booking.com.

Zeeland: prachtige kustprovincie

De provincie Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en telt ongeveer 400.000 inwoners. De hoofdstad van deze provincie is Middelburg, een plaats waar allerlei bezienswaardigheden zijn te vinden. Maar steden als Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee zijn een bezoek ook meer dan waard. Bovendien kent ook het agrarische deel van Zeeland eigen cultuuruitingen en kun je vrijwel overal op een fraai strand terecht.

Hotels aan zee

Zeeland is een echte kustprovincie en wordt vrijwel helemaal omringd door water. Geen wonder dus dat er zoveel hotels aan zee liggen.

Aan de prachtige boulevard van Vlissingen bevindt zich het Amadore Grand Hotel Arion. Deze accommodatie beschikt over ruim ingerichte kamers die bovendien een uitzicht bieden over de stad of de zee. Daarnaast kun je dineren in het befaamde restaurant van dit hotel, dat tevens een fraai uitzicht biedt over de Noordzee.

Op minder dan honderd meter van het Noordzeestrand ligt het splinternieuwe Resort Land & Zee. Dit in Renesse gevestigde hotel heeft 32 kamers, die onder meer voorzien zijn van een (overdekt) buitenterras. Vanuit het hotel ben je zo in de mooie steden Middelburg en Vlissingen, maar Renesse heeft - zeker voor uitgaansliefhebbers - ook veel te bieden.

In de badplaats Cadzand-Bad is het Hotel de Schelde te vinden. Deze accommodatie ligt op dertig meter van het Zeeuwse strand, en bovendien behoort een trip naar het op twintig kilometer afstand gelegen Vlaamse Brugge ook tot de mogelijkheden. De kamers van dit hotel beschikken over onder andere een zithoek en een telefoon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020