Excite

Zo regel je dat: goedkope vliegtickets naar Alicante

Zoek je goedkope vliegtickets naar Alicante? Na een korte zoektocht kom je er waarschijnlijk al achter dat de prijzen voor vliegtickets enorm uit elkaar liggen. Natuurlijk geef jij het liefst zo min mogelijk uit.

Kies je periode

In welke periode je naar Alicante vliegt, speelt een grote rol in de prijs voor je vliegticket naar deze bestemming. Buiten het hoogseizoen zakken de ticketprijzen aanzienlijk. Heb je dus de mogelijkheid om bijvoorbeeld in september naar Alicante te gaan, dan profiteer je van lage vluchtprijzen. Bovendien is het in Alicante het hele jaar door gemiddeld warmer dan in Nederland, dus de kans op een lekker zonnetje is er ook zeker buiten het hoogseizoen.

Kies je maatschappij

Met welke maatschappij je vliegt kan ook schelen. Vergelijk daarom meerdere luchtvaartmaatschappijen voor je je ticket boekt. Een handige website waarbij je ook nog eens de goedkoopste vliegmaanden kunt zien is skyscanner.com. Vul hierin de begin- en eindbestemming in en zie wanneer en bij welke luchtvaartmaatschappij je het goedkoopst tickets naar Alicante kunt kopen.

Kies je luchthaven

Je eindbestemming is duidelijk: dat wordt Alicante. Je kunt echter nog wel kiezen of je vanaf Amsterdam, Rotterdam of Maastricht vliegt. Met name Maastricht heeft erg goedkope vliegtickets naar Alicante. Op de eerder genoemde website skyscanner worden, als je eerder hebt ingevuld dat je een vlucht van Amsterdam naar Alicante zoekt, ook de alternatieven Maastricht en Rotterdam getoond, inclusief vanafprijzen.

Weet wat je ticket kost

Je wil natuurlijk ook weten of je wel echt een goede deal hebt met je vliegticket naar Alicante. Hou er rekening mee dat je buiten het hoogseizoen rond of onder de honderd euro goedkoop uit bent. In het hoogseizoen is een vliegticket onder de 150 euro een goede deal.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020