Excite

Zoek je hotel in Sicilië

Sicilië is een eiland dat hoort bij Italië en ligt in de gelijknamige regio. Op het eiland kun je indrukwekkende natuurwonderen bezoeken, zoals de Etna. Dit is de grootste nog werkende vulkaan van Europa. Tot de regio Sicilië behoren ook nog enkele kleinere eilanden. Een wereldstad bezoeken op Sicilië? Met 700.000 inwoners is de Siciliaanse hoofdstad Palermo de op vier na grootste Italiaanse stad.

Wil je optimaal genieten van dit prachtige, heuvelachtige eiland, dan is het belangrijk om vooraf het juiste hotel te vinden. Hierbij kun je eerst letten op de locatie. Wat voor excursies wil je tijdens je bezoek aan Sicilië ondernemen? Of lig je liever de hele dag aan het strand? In het laatste geval kun je het beste op zoek naar hotels aan de kust, zoals in Palermo of Syracuse.

Grote steden op het eiland zijn, behalve natuurlijk hoofdstad Palermo, onder andere Catania, Syracuse en Messina. De meeste grote steden liggen aan de kust, maar ook meer naar het binnenland kun je prachtige steden bezoeken. Populair zijn Fiumefreddo, Giardini Naxos en Taormina.

Heb je eenmaal besloten waar op Sicilië je je verblijf wil doorbrengen, dan is het tijd om te zoeken naar je hotel. Sicilië heeft een groot aanbod in luxeresorts, pensions, bed & breakfasts en middenklasse hotels. Waar je ook naar op zoek bent, op Sicilië is er in elk geval voldoende keus. Zoek je accommodatie vlak bij de plekken die je wil bezoeken en je bent klaar voor Sicilië.

Afbeelding: Flickr, david.nikonvscanon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020