Excite

Zomer doet pretparken goed

Het weer begint weer zomers te worden, het blijft langer ligt en mensen zijn op zoek naar vertier. Pretparken bieden traditioneel weer uitkomst. Om zoveel mogelijk omzet te behalen, hebben pretparken hun zomerprogramma's gestart en blijven ze bijvoorbeeld langer open. Dit alles om zoveel en zo lang mogelijk bezoekers te trekken. Zomaar even een greep uit de zomerevenementen:

Zeven Mijls Zomer, Efteling: in de Efteling staat de zomer altijd garant voor het feest dat Zeven Mijls Zomer heet. Het park blijft tot 21.00 open en op zaterdag zelfs tot middernacht. Extra lang lol, dus! Op zaterdagen staan er altijd bekende artiesten die het publiek vermaken, zoals Gerard Joling, Danny de Munk en Jim.

Cooldown Party, Walibi: In Walibi wordt de grote Cooldown Party gegeven. Er zijn zomerse hits te horen, het park blijft langer open en er is een quiz. Traditioneel wordt halverwege de zomer ook een nieuwjaarsfeest georganiseerd in Biddinghuizen. Inclusief oliebollen, champagne en vuurwerk om middernacht!

Piraten, Hellendoorn: Hellendoorn wil publiek trekken met een piratenshow. Nee, geen illegale downloaders of Somalische praktijken, maar stunt piraten die een show neerzetten en uit hoge masten komen tuimelen.

Ook in het buitenland maakt de zomer iets extra's los in de parken. In Phantasialand in Duitsland wordt Asia Night georganiseerd, zodat 's avonds alles in het teken staat van het mysterieuze Verre Oosten. In Plopsaland in België is er elke avond vuurwerk en staat de kudde uit de Studio 100 stal voor u op te treden. Ook een aanrader dus!

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020