Excite

Voordelige zomervakantie in Oostenrijk all inclusive

Toeristisch Oostenrijk is een aantrekkelijke vakantiebestemming voor alle seizoenen, zeker in de zomer. Denk je aan een deugddoende zomervakantie in Oostenrijk all inclusive? Twijfel dan niet. Niet alleen het land, maar ook het prijskaartje oogt prachtig.

Rustig ontspannen midden gezonde berglucht

Oostenrijk biedt de toerist een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In de zomer legt toeristisch Oostenrijk vooral gezinnen met kinderen extra in de watten. Alle vakantiedorpen, hotels en vakantieparken voorzien dan uitgebreide kinderanimatie. En dan hadden we het niet eens over de forse kinderkortingen, die een zomervakantie in Oostenrijk all inclusive extra voordelig maakt.

Genieten van rijke fauna en flora

Oostenrijk is een vakantiebestemming voor zowel sportievelingen als zij die het rustig aan willen doen. Al wandelend of fietsend langs uitstekende bewegwijzerde routes, is het er heerlijk genieten van de schitterende fauna en flora van Oostenrijk. Voor de durvers kunnen er naar hartenlust surfen, raften en zeilen.

Berghof in Karinthië: voordelig en schitterende accommodatie

Een populaire bestemming voor een zomervakantie in Oostenrijk all inclusive, is ongetwijfeld viersterrenhotel Berghof in het Karinthische Eisenkapel, met een hoge klantenwaardering. Dit hotel biedt een adembenemend zicht over Bad Eisenkapel en de Karawanken bergen. Het Berghof is rustig gelegen met uitgebreide faciliteiten, een panoramisch terras, uitstekende wandel- en fietsroutes en een klimwand voor de durvers. In de prachtige tuin is het heerlijk ontspannen. Voor de prijs moet men een vakantie in hotel Berghof zeker niet laten. Vier dagen in mei met twee personen in een eenpersoonskamer kosten 115 euro. Vier personen in een tweepersoonskamer betalen 119 euro. In topmaand juli betalen we hiervoor respectievelijk 179 en 168 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021