Excite

Reis naar het prachtige Zuid Amerika

Zuid-Amerika is een prachtig continent, veelal nog onontdekt door toeristen. Hierdoor is het nog puur en kun je de echte cultuur en natuur van het land zien. Zuid-Amerika heeft veel bijzondere landen waar je bijvoorbeeld een rondreis kunt maken.

Ontdek de jungle in landen als Suriname, Brazilië en Ecuador. Je kunt prachtige jungletochten maken en de natuur ontdekken. Zie dieren als brulapen, slangen, talloze vogels en bijzondere zoogdieren. Er zijn veel hotels midden in de jungle waar je 's avonds de geluiden van de dieren kunt horen. Ga 's avonds op zoek naar schildpadden die hun eieren op het strand leggen of maak een avondwandeling om insecten en reptielen te spotten.

Zuid-Amerika heeft ook het Andesgebergte, met enorme hoogtes. Zorg dat je warme kleding bij je hebt als je de bergen in gaat, want het kan vooral in de avonden en ochtenden erg koud zijn.

Heb je niet zo veel met natuur? Zuid-Amerika heeft ook enorm veel cultuur. Bekijk oude Inca-steden zoals Machu Picchu in Peru. Dit is een hele bijzondere oude stad die je zeker eens gezien moet hebben. Er is veel historie te zien. Bij Chili heb je het wereldberoemde Paaseiland, vol met stenen hoofden. Niemand weet hoe deze beelden er komen en waar ze voor dienden. Een echt mysterie dus en absoluut interessant om te bekijken.

Zuid Amerika is een topcontinent. Er is extreem veel te zien en te doen. En juist omdat het zo afwisselend is, is er iets voor iedereen te doen.

 (photo © jgworld)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021