Excite

Zuid-Amerika, een land vol zon en avontuur

Zuid-Amerika is een bijzonder continent, waar je prima heen kunt voor avontuur en bijzondere bezienswaardigheden. Ga de bergen in, bekijk de vele diersoorten die er voorkomen en geniet van de vriendelijke bevolking. Een vakantie in Zuid Amerika zal je altijd bij blijven!

Machu Picchu

Machu Picchu is een oude stad van de Inca's in Peru. Het is een stad gelegen op 2400 meter hoogte. Je kunt ervoor kiezen om via het Incapad omhoog te lopen. Dit is wel een zware wandeltocht en je moet hier goed voor getraind zijn. Alleen als je veel geoefend hebt met wandelen kun je die tocht maken.

Paaseiland

Bij Chili ligt het Paaseiland. Dat eiland staat bekend om de bijzondere beelden van hoofden die op het hele eiland te vinden zijn. Waar deze beelden voor dienen en hoe ze op het eiland zijn gekomen is één groot raadsel.

Andesgebergte

Het Andesgebergte is een gebergte dat in Zuid Amerika ligt. Je kunt hier prachtige wandelingen maken, maar ook autotochten of echt sportief zijn en fietsen. Het Andesgebergte is immens en er zijn veel steden en dorpen in dit gebied te vinden. Houd er rekening mee dat je erg hoog zit en dat het daardoor koud kan zijn in het Andesgebergte.

Titicacameer

Het Titicacameer ligt op de grens van Peru en Bolivia. Het is het hoogst bevaarbare meer ter wereld en tevens het op één na hoogste meer. Er komen flamingo's voor en talloze andere vogelsoorten. Zeker in de nestperiode kun je hier veel vogels spotten. Het is ook mogelijk om een boottocht over het meer te maken. 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019