Excite

Zumba: fitness en feesten op Curaçao!

Is aerobics te saai voor je en gaat Caribisch dansen net iets te ver voor je? Dan is Zumba ongetwijfeld wél wat voor je. Deze combinatie van fitness, aerobics en dans is hartstikke goed voor je én ook nog eens heel erg leuk.

Zumba is eigenlijk de Zuid-Amerikaanse variant van onze aerobics. Letterlijk betekend het woord ‘snel bewegen en lol hebben’. Omdat er gebruik wordt gemaakt van Zuid-Amerikaanse muziek, ben je veel meer in beweging dan je zou zijn met gewone muziek. De ‘danspasjes’ die bij Zumba horen zijn niet moeilijk, waardoor de sport eigenlijk voor iedereen geschikt is. Sterker nog: als je wilt kun je binnenkort worden opgeleid tot Zumba-instructeur!

Het eerste weekend van oktober is het namelijk Zumba-weekend op Curaçao. In dit weekend worden overal superclasses gegeven en kun je mee doen aan een Latin fitness-marathon. Mocht je de ambitie hebben om Zumba-instructeur te worden, dan kun je daar een speciale workshop voor volgen.

Dat Zumba met name op Curaçao erg populair is, is niet verwonderlijk: dit is al jaren dé vakantiebestemming voor iedereen die bezig is met gezondheid en wellness. Mocht je na het Zumba-weekend nog niet uitgekeken zijn, dan kun je nog volop genieten van de vele schoonheidssalons en spa’s op het eiland. Op Curaçao hoef je je geen moment te vervelen!

Afbeelding: Flickr account sfmission.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021