Excite

Zwemmen met de dolfijnen in Panama

Panama is een land dat in Midden-Amerika ligt. Het land grenst aan Costa Rica en Colombia. Het land heeft veel verschillende toeristische attracties. Zo zijn er zo’n vijftienhonderd tropische eilanden, tropische regenwouden en witte stranden met een blauwe zee. Er zijn luxe hotels, zodat je als toerist niets tekort komt. Ook heeft het land een rijke culturele geschiedenis.

Eén van de bekendste bezienswaardigheden is het Panama-kanaal. Je kunt hier mooie boottochten maken, of lekker vissen. Actiever bezig zijn kan ook, zoals raften, kajakken en duiken. Er leven veel verschillende vogelsoorten rond het kanaal, zodat ook de vogelaars er goed terecht kunnen. Zo leeft bijvoorbeeld de paradijsvogel in Panama.

Panama-City wordt gezien als dé metropool van Midden-Amerika. Er zijn monumentale kerken en gevels te zien. Ook is het een stad waar je goed kunt eten en drinken. Er zijn tientallen eetgelegenheden beschikbaar, met een uitgebreide menukaart. Je kunt er ook voor kiezen om naar het autovrije dorpje Bastimentos te gaan. Je kunt hier cultuur snuiven en even helemaal tot rust komen.

Ook leuk is dat je walvissen en dolfijnen kunt spotten in Panama. Het is soms zelfs mogelijk om te zwemmen met dolfijnen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020