Excite

Zwitserland komt met twaalf droombanen!

Gingen die droombanen in Ierland en Australië net aan jouw neus voorbij? Dan heb je nog een kans om de tijd van je leven te hebben. Ook Zwitserland biedt nu namelijk een fantastische droombaan aan. Beter nog: een aantal droombanen. Het grote voordeel van deze droombanen is dat ze maar voor een week zijn. Een jaar lang in je eentje op een onbewoond eiland zitten is hiervoor dus niet nodig.

Graubünden in Zwitserland geeft een jaar lang iedere maand één bijzondere droombaan van een week weg. Het project is in maart gestart. De droombaan is niet altijd alleen voor jou, maar kan ook voor je gezin zijn. In juli maak je kans op een week paardrijden met het hele gezin en in augustus kun je met één metgezel mountainbiken of raften.

Er is een echte kans dat je de droombaan ook daadwerkelijk wint, niet alleen voor Zwitsers, maar zeker ook voor Nederlanders. Dj Erik de Zwart is daar een mooi voorbeeld van: hij mocht een week aan het werk als machinist bij de Rhätische Bahn. Voor de dj kwam hiermee een grote wens uit, want als liefhebber van treinen is hij al jarenlang dol op de RB.

Solliciteren naar de baan van jouw dromen kan gemakkelijk via internet. Het is wel belangrijk om ook een beetje te netwerken, want de online community stelt een top tien samen, waaruit de werkgever uiteindelijk de winnaar kiest.

Afbeelding: Flickr account josef.stuefer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019